Hele pøbben!

Klokken har slått helg og det er lenge etter at siste mann med dress forlot skrivebordet. BBØ sin harde pub-kjerne samles sakte på Joes. Noen nye ansikter kommer til, en liten gjeng som vet hva at ekte Lidelse har et navn. Håndballdommeren blåser igang kampen og hva får vi se? Et lag som kjemper, sloss og viser solid innsats. Fantastisk. Etter 6 minutter får det harde arbeidet belønning. Pusic kriger inn 1-0 etter corner.

Det er stemning. Det klappes. Hele pøbben, klapp-klapp-klapp. Det synges. Joda, det er i ferd med å ta av. Etter 16 minutter får Sævarson annulert et mål. Han var ikke i offside, men det var Huseklepp. Derom strides de lærde, mål eller ikke? Var Huseklepp med i spillet eller ikke? Mål ble det ikke. Sogningene kommer mer med i kampen, men det vil seg ikke for de heller.

Mot slutten av omgangen får Huseklepp opp dampen og viser gamle takter… Dvs. han drar av hele laget og bommer på mål. Litt senere drar Haugen til, men Sogndal får reddet på streken.

Det pustes ut i pausen. Debatten går om offside, ikke offside og noen heller usaklige kommentarer om linjedommeren. Andre omgang starter ikke like friskt som den første, men Brann styrer det meste. Sogndal prøver, men de klarer ikke å lage mål.

Som kjent så hater nff Brann. Og setter idiotiske dommere til å dømme. Feil mann får gult kort hos Sogndal, frispark blir ikke dømt og ting som ikke er frispark blir dømt på. Det hele toppes med at Haugen blir vist ut for holding og at Skars blir sendt opp på tribunen.

Det merkes på Joes at det koker på Stadion. I ettertid, burde Brann vunnet med mer enn 1-0. Likevel, en underholdende aften på Stadion. Engen, her kommer vi!