Joes på en Søndag.

Det drar seg mot søndag og kampdag. Drillos har vinket farvel til fotballeuropa og vi kan igjen rette blikket mot Eliteserien. Sportsklubben er i dytten. 2 seire på rad og nå venter Idrettsforeningen på Ullevaal. Bit merke i tidspunktet, klokken 18 på Ullevaal.

Joes får storfint besøk denne søndagen, mange Brannsupportere. Bataljonen tar turen fra Bergen og skal synge Klanen i senk. Urfan melder at han åpner kl 13:00. Presidenten har vært på Bohemen, på webtv Bohemenlive, og uttalt seg om kampen. Følg med fra ca midten av innslaget.

Ta med godt humør, brannsanger og tro på SK Brann, dette blir vår andre borteseier for sesongen. Vi skriver midten av september og Engen har ikke vunnet siden juli. BBØ har troen og vi satser på at det blir stille i fjøset for våre venner i blått. Vi kan vel si gratulerer med dagen til hundreåringen Engen, det skader vel ikke?

Lagmessig må Skars sitte med oss på tribunen, Jonsson er kanskje tilbake etter skade og Pusic har målformen inne. Hos Engen er Solli ennå ute og Hestad slår ennå feilpasninger på midtbanen.

Heia Brann!

Dette er hvem vi er
Dette er hvem vi er

brann logo vif logo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *