En billig tøs

For å si det først. Vi er ikke sinna. Vi er bare veldig veldig skuffet.

Vi er alle horer. Spørsmålet er hva du hva du selger og tar deg betalt. Og du er for billig! For å si det mildt: Vi forventer mer av deg. Mye mer. Blod er tjukkere enn vann. Vi står opp for deg. Forsvarer deg.

Vi er bare drita lei av at du oppfører deg som ei sklie med en gang du reiser utenfor de 7 fjell.

Vi forventer stolthet. Ryggrad. En vilje til å kjempe for det du tror på. Fortsette med å jage triumfer. Være stolt av dine farger. Kjempe for de og nedkjempe alle som står i din vei. Vise vei med innsats og tæl. Vi kan drite i alt det andre om vi får innsats, vilje og tæl. Finsk sisu. Får vi det, skal ikke vi klage.

Men neida, du legger deg på rygg og lar deg bli tatt billig av bartegutter med snørr i barten, det var så fantastisk at det skjedde to ganger. Du snur hekken til og lar gamle kjente, nå i gul og sort dress ta deg bakra bak skuret på stasjonsbygningen på Åråsen.

Du skrever videre for saftblandere og tømmerfløtere i Drammen, byr deg frem for tørrfiskhandlere i nord og arabere i vest. Det er ikke en fest, det er bare billige nummer på tur.

Det ble sommer og det så ut som du hadde skjønt noe. Sluttet å hore. Dratt opp shortsen og blitt et bedre menneske. Ferierte pent i Hønefoss og på Sørlandsparken.

Men neida. Romsdalingene kunne få gjøre akkruat som de ville. Og så var det den affæren med den siddisen. Du var frempå, viste at her var det noe. Ledet og gav gass. Men nei, dansen endte med at du stod med trusa på låret og var rævpult.

Du hadde lært trodde vi. Slik kan vi ikke ha det. Du dro til Ibsens by og viste innsats. Takk for den. Endelig. Koden er knekket. Det er slutt på horingen! Du står opp for det du tror på og vi er stolt av deg, slik vi skal være stolt av deg.

Og du tar turen til hovedstaden. Dresskoden er Casual, en dans med Isko og Onkel Politi. Merkelige greier, det så virkelig ut som kunnskapen satt og du var i ferd med å lære de blå en lekse. En stor første omgang, ledelse og alt!

Men hva skjedde? Hvem kjøpte deg i pausen? Ute på banen åpnet du deg opp. Gav etter. Du tok en på rygg, en bakfra og en fra siden. Slaget var tapt. Du er så billig. Faen så billig. Kan ikke du finne litt moral? Noe å kjempe for helt til siste slutt?

Det er ikke stas å prøve å forsvare inn en seier. Du evner ikke det. Du har aldri kunnet det. Angrip. Stå opp og vis de veien. Det er det du er best på. Ikke bli redd og rygg. Da vet du hva som skjer.

Vi i BBØ forventer mer av deg. Kanskje vi forventer for mye, jeg vet ikke. Jeg er bare så jævelig skuffa. Kan ikke du bare slutte å selge resultater på bortebane som en billig tøs? Kan du ikke, Brann?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *