Himmel eller Helvete i Sarpsborg.

Det er sen høst. Kalde vinder fra nord drar over landet. En fotballtabell er nådeløst ærlig. Du er best, midt på eller sist. Himmel eller Helvete… Eller kem-faen-bryr-seg-om-det-laget-plassen. Det er på høsten fotballguden bes til. Det legges ned offer i form av løfter, eder og forbannelser. Det ofres pils, penger og selvrespekt. Gi oss en Seier!

Tabellen forteller akkurat hvordan det ligger an. Det er slik det er. Ingen unnskyldninger. Drit i å se bak tallene. Vi ser på de. Slik ser verden ut for et fotballag. Brann er på 7. plass, midt på tabellen. Sarpsborg 08, yup – sist på tabellen. Det er relativt talentfulle unge gutter fra Østfold som er i sumpa. Nedrykkssumpa.

Brann er kanskje Eliteseriens dårligste bortelag. Og nå er vi på tur igjen. Og de øyner kanskje et håp. Faktisk har ikke Brann vunnet i serien siden i August. Men til gjengjeld slo vi da Odd borte og Sogndal hjemme. Etter August har vi tapt for Engen og Haugesund og spilt uavgjort med Aafk og Godset, relativt under pari. Men det vil skje igjen, som i Skien.

Pjotr vil skule ut over laget, ikke faen om vi taper. Sævarson har nettopp returnert fra et seierrikt vikingtokt på Tullevaal og er klar for å kjempe for en plass i VM i Brasil. Brann sine yngre snører på seg skoene, de vil ha plass på laget. Pusic vil bli toppscorer. Brann har knekt koden før. De vil gjøre det igjen. Skars har hatt tid, fri og anledning til å trykke på de rette knappene. Fremover, vinn kampen, fremover! Og du Skars, ikke rygg!

BBØ vet alt om Lidenskap og Lidelse, det er synonymer med SK Brann. Like forbannet, vi drar på tur. Medgangssupporter, ikke faen. Vi drar. Vi synger. Vi fester. Vi feirer vår klubb på vei til kamp. Vi heier på vår klubb under kampen og forbanner nff, skjebnen, innsatsen, taktikken og fotballgudene etter vi har tapt.  Det er SK Brann og det er BBØ. Vi er supportere, Brannsupportere. Vi tar seier med et smil og tap personlig.

Tilbake til Himmel eller Helvete. Du kan være med å bidra. Støtt laget. Fortell Sarpsborg at vi tar Skjærsilden med til dem. 3 Himmelske poeng skal tilbake over fjellet. Vi er Brann Bataljon Øst. Brannsupporterne som holder flammen levende i Øst. Vi er med. Vi vil alltid være med. Ta turen og stig på Fyrebussen.

Bli med og sett ditt preg på Brann sin neste bortekamp. Borte mot Sarpsborg 08. Fredag kl 19:00 Fyrebussen drar kl 15:30 fra Drammen og kl 16:00 fra Oslo, ved Spektrum. Pris kr 300,- for medlemmer, halv pris for førstegangsreisende. Heia Brann. Ekte Lidenskap Har Et Navn!

brann logo Sarpsborg 08 logo

Dette er hvem vi er
Dette er hvem vi er

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *