Kom mai du skjønne milde.

Fuglene har kommet nordover. Poengene til Brann har gått heden. Brann 2 taper i Oddsenligaen, SK Brann spiller uavgjort og Drillo undrer seg over laget sin spillestil. Det siste er logisk nok, alle som ikke spiller Drillofotball – de forstår Hr. Olsen ikke.

Etter en merkelig seanse på Stadion, der Brann hadde spillet, men araberene dro med seg alle poeng og straffer hjem til Rogaland, ble redaksjonen i Brannoest målløs.

Brann 2 øver på finspillet, flikker og løp i bakrom. Det sitter ikke helt ennå, men vi ser tendensene til noe stort. Lyn var dessverre noen nummer for store på Bislett og guttene tapte fortjent 3-0.

I Kristiansand var stoda noe verre. Men lysglimtene var der. Forsvarsrekka stod opp og vant dueller. Litt mye pasninger på tvers, men godkjent. Vindheim, unggutten på høyre back, gjorde en stor kamp. Om Hr. Larsen gidder å sentre ved overganger, fremfor å skyte, så kanskje Brann knekker koden som heter “Bortebane”.

Cupmotstander
Cupmotstander

På Onsdag drar det seg til mot Cup. Nå mot Stord. Guttene må heve seg noen hakk, skal Brann gå videre i cupen. Det må kjøres mot mål og sjansene settes. Nøles det, ender cupeventyret på Stord. En opptur i cupen kan løfte laget mot Ålesund, en ekkel arena for SK Brann.

Pokalen som deles ut i November
Pokalen som deles ut i November

Som sagt, kom mai du skjønne milde. Brann trenger seier, poeng og la spillet blomstre! Heia Brann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *