Pub to Pub

…Det er det evige spørsmålet. Og hvor skal skal verdens beste supportere til verdens beste klubb ta veien? Du kan jo være blant dem som mener at vi skal henge på gata og drikke øl fra en Rema 1000 pose, men din mening teller ikke i denne samenheng. BBØ trenger et sentralt sted, som de kan kalle sitt eget. Helst ville vi hatt Cheers, men det lot seg av tekniske grunner ikke gjennomføre.

Den beste puben i verden?
Den beste puben i verden?

BBØ er ikke det letteste pub-klientellet å selge. Vi er ikke mange og de fleste av Brann sine kamper går på Zebra eller TV2. Dermed blir turer på pub bortprioriert av hjemmekjære supportere.

Redaksjonen har snoket litt rundt og gjort seg forespørsler på noen av stedene de viser fotball på TV i hovedstaden. Og vi har fått noen tilbakemeldinger. Først de vi har hørt rykter om, har lest oss til.

Katedralen Pub
I Parkveien. Puben til Lyn.
Bohemen
Grensen. Engen. Nuff said.
Tordenskiold
Aafk – da er det Mesta sagt Og Isberget – Tromsø
Tempest
Molbo – ikke vanskelig.
Andys
Liverpool
Champ
Ryktene vil ha det til at det er Glimt + Engen som har bord der.

Så de vi har snakket med.

Paddys
Denne ligger i 2. etasje ved Nasjonalteateret busstopp. De har en skjerm og de viser det meste av interessant fotball. Bartenderen kunne fortelle at det var noen Start supportere som brukte å gå der.

The Dubliner
Denne ligger nede mot Akershus festning, ikke så langt fra rådhuset. Her har de mange skjermer, men jenta bak disken kunne også fortelle at Start! hadde hatt dette som fast pub siden 2007

Scotsman
På Carl Johan. De viser alt av fotball og har skjermer i flere etasjer. De kunne godt dedikere en skjerm til Brannkamper eller flere om vi kom en gjeng. Bartenderen sa at det var “noen” Engen gutter der, men om vi ikke hadde noe i mot det så…

Sir Winston
På Carl Johan. De sa også at det var ok at vi kom en gjeng, så ville de sette på Brannkampene. Her må vi nok få en egen avtale etc.

O’Reillys
Markeveien, på ‘Løkka. Her viser de som regel alt av fotball. Mange skjermer, mange kamper samtidig. Et lite Brannmiljø fra før og vi vil alltid kunne se kampene til Brann der.

The Shamrock
Øverst på ‘Løkka, ved Birkelunden. De har mange skjermer. De viser det meste av fotball, men når mange kamper går samtidig, vil de som har flest supportere i lokalet ha forrang. I tillegg så diskriminerer de kamper som går på TV2 og )Zebra – da de kan sees gratis andre steder. Dvs, Brann står laglig til for hugg.

Andre innkomne forslag er Highbury på Majorstuen, Brighton Pub i Grensen(ManUre og Karaoke), O’Learys på Carl Johan(Int. sport), Cafe Fiasco – ved Plaza… Noen som er glemt, som bør besøkes og vurderes?

Fra spøk til revolver. BBØ sitt nye sted bør være sentralt. Vi får utenbys gjester, de er ikke kjent og liker at det er lett å finne. Vi er så få at vi kan ikke regne med å rå grunnen alene. Mitt forslag er at vi går for en løsning på Scotsman eller Sir Winston.

Gi din stemme under og kjør debatt i kommentarfeltet.

Pub eller Pub, det er spørsmålet?

View Results

Loading ... Loading ...

2 thoughts on “Pub to Pub

 • 05/23/2014 kl 22:32
  Permalink

  hvis det går an å komme med et forslag til en pub til, sentralt i byen, foreslår jeg O’learys på Karl Johan, nedenfor Stortinget!! Puben som Matchball Mandag sendes på Tv2 Zebra sendes fra!! noen fra styret som kan høre med de kanskje???

  Svar
 • 05/23/2014 kl 23:21
  Permalink

  Hei!! Hvis det går an å foreslå en pub til, sentralt i byen, så foreslår jeg O’learys på Karl Johan, nedenfor Stortinget… puben hvor Matchball Mandag på Tv2 Zebra sendes i fra!! Kanskje noen fra styret kan gå inn og prate med dem???

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *