Innsats…

Sommeren hadde tatt turen til Hovedstaden og BBØ vandret mellom de ulike vannhullene i solen. Vi svingte ned kjelleren til O’Reillys på ‘løkka, fant flere Brannsupportere og bad en stille bønn til fotballguden.

Brann var på tur i gampefotballens lekegrind. Hva tenkte de på? Så de på fruktblomstringen? Nei, vent. De tenkte ikke. De bare løp ut på plasten og lot Saftblanderne holde dødballfest inne i Brann sin 16-meter. Legg til manglende evne til å presse ballfører eller vilje til å vinne dueller så gir jeg deg mål. Værsågod, Sogndal.

Kun en god keeper i form av Øvretveit, hindrer stortap. Norling, jeg – vi, krever skjerping! Dette var veldig tafatt. Det som ble vist i form av vilje, evne og innstilling i første omgang – Det holder ikke! Det var verre en opplevelsen i Sarpsborg. Det var årsverste.

Jeg håper du kan si de forløsende ord. Justere laget. Få innstillingen på plass. Til helgen kommer Engen til Stadion. De er sultne. De scorer mål. Om ting ikke endrer seg, kan det bli en lei opplevelse.

Innsats, Norling. Innsats, takk.

PS:
BBØ jobber med alternativer til Stampub. Mer om dette i et senere innlegg. Nå er redaksjonen bare skuffet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *