Saftblanding

NFF fornekter seg ikke. “Klubbene kan ikke skylde på oss, kamper midt i uken var ikke til å unngå, når klubbene hadde bedt om senere seriestart enn vanlig.” Jada, genier. Pause for VM. Så skal de vel også ha en uke eller to i juli og en uke i August fri. Perfekt. Vi elsker forbundet. Det går så det griner.

Tirsdag. kampdag. Sogndal. Dette er nesten verre enn CLS i Ålesund. Brann har ikke vunnet her siden 2002. Dette var en tragisk sesong, med tap de to første hjemmekampene og 1 poeng etter 4 kamper. Denne ettermiddagen i Sogndal lå brann under med 2-0 og kampklokken viste 90 minutter. I tur og orden scorer Furuseth Olsen, Knarvik og Helstad. I siste liten drar vi det i land. Sesongen kulminerer med nedrykksstrid og kvalik mot Sandefjord.

Men dette er nå. Fotballpoet til trener. Glimtvis god fotball av Brann, tragiske feil i forsvar. De gode periodene blir stadig lenger. Spillet begynner å sitte. Brann sine talenter gjør det bra. De viser vei for ungdommene på Brann 2 som banker på døren til A-laget. Det gjelder å riste av seg ranet på Stadion og stå opp mot Sogndal.

Oppgjørene mellom Brann og Sogndal er statistisk sett enkle å spå. Brannseier på Stadion, seier til Sogndal på Fosshaugane Campus. Brann har brutt barrièrer før, bare se til Ålesund. Dette kan bli sesongen der Brann gjør det bedre borte enn hjemme. Sesongen 2014 er uansett rar.

Jeg forventer at Sogndal tar dette hjem. Likevel, likevel så er det en liten stemme inne i meg som hele tiden hvisker: “Hva om, hvis bare, det er vår tur, nå løsner det, bare litt til…” Som den mest selvfølgelige ting av verden, etter 90 minutter pluss pluss… Vinner Brann med ett mål, etter en kamp full av feilpasninger, tabber og redninger på strek.

Heia Brann!

Ekte Lidenskap Har Et Navn
Ekte Lidenskap Har Et Navn
Sogndal
Sogndal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *