På tide å gi faen?

Det er andre pinsedag. Det er en fantastisk sommerdag. Varmen driver folk til vannvidd, mer solbrendt enn brun. Tørst, alltid tørst. Øl, mer øl. Hvitvin. De ser nervøst på klokken. Den tikker mot solnedgang, mot midnatt, mot neste arbeidsdag. I morgen.  De strekker seg mot solen. Nå.

Samtidig. 11 menn er på jobb. Godt betalt arbeid, med noe helgearbeid. De sparker fotball. De blir betalt av SK Brann. De spiller mot Molde. Dagens seireleder, det beste fotballaget i Norge.

Molde trykker på og får mål. Så scorer Brann. Amin gjør årets mål og følger opp med tidenes offsideløpning. Brann virker veldig bra. Andre halvdel av første omgang gir oss håp. Men det ble tatt fra oss.

SK Brann ble rævkjørt. Ikke det at de ble utspilt, joda – 70 vs 30% ballinnehav sier jo sitt. Men Molde får mange sjanser. Og de scorer. På grunn av personlige feil. Igjen og igjen.

Hvor vanskelig er det å forsvare eget mål? Er det rakettforskning, kjernefysikk eller 5 grads ligninger? Sogndal og Odd får det til. SK Brann gjør det ikke.

Akkurat nå lyser Adecco i nær fremtid. SK Brann er på direkte nedrykk. Odd kommer på fredag. De vil parkere bussen og kontre Brann i senk.

Så er det VM. Mitt råd: Lei inn Maldini, Baresi eller Cannevaro til å arrangere en workshop for å lære kunsten å forsvare eget mål.  Det som har skjedd i 12 serierunder, er ikke godt nok for eliteseriespill i 2015. Skjerpings!

Akkurat nå. Ser vi mest frem mot VM.

5 thoughts on “På tide å gi faen?

 • 06/09/2014 kl 21:34
  Permalink

  Helt enig. Ser frem mot vm. Glemme å tenke på brann en stund.

  Svar
 • 06/10/2014 kl 00:02
  Permalink

  det var jo ikke offside på 1-2 målet da 😛

  Svar
 • 06/10/2014 kl 01:22
  Permalink

  VM?? Pøøh!! ka er no det?? jeg tar ansvar og drar til Bergen for å hjelpe til på tribunen mot Oddrane torsdag kveld… HEIA BRANN!!!

  Svar
 • 06/10/2014 kl 11:04
  Permalink

  Du vet laget ditt ikke presterer godt nok når du våkner om natten av at du kjefter på spillerne for at de e så utrolig skandale dårlige.. Herlig å finne en side på interwebben her for eksilbergensere bondefanget på østlandet! Hadde vært hyggelig å hilse på en gang om dere har funnet en nytt sted å se kamp? Hilsen en som var med å slå Åsane lyseblå i Brann Cup finalen inne på gresset på stadion, 1990.

  Svar
  • 06/10/2014 kl 12:21
   Permalink

   Pubspørsmålet blir avklart under VM.
   Noen av oss blir vel å treffe på O’Reillys til kampen mot Odd.
   Søk opp Brann Bataljon Øst på fb for mer info.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *