Reise-eksperten sine råd om Fly til Bergen og Brann

Jeg har sett litt på høstprogrammet til Norwegian og SAS. Det er ikke lystig lesning for oss som bor i eksil på østlandet.

SAS har bestemt seg for at siste fly fra Bergen til Oslo på søndag kveld skal gå 21:30 istedenfor 21:45 som nå. 15 minutter høres kanskje mye ut, men det er mye når du legger til grunn at Brann ofte får tildelt Tv2 (hovedkanalen) sin kamp på søndager klokken 19:00. Den slutter ca 20:50. Så heretter kan du se bort i fra SAS om Brann blir tildelt 19:00-kampen på søndager.
La oss inderlig håpe at dette ikke blir stående i ruteprogrammet deres i 2015.

Norwegian sitt høstprogram er, på kort sikt, ikke like dramatisk. Men på lang sikt er det veldig, veldig dramatisk. Fra siste søndag i oktober vil Norwegian sitt siste fly fra Bergen til Oslo på søndager gå så tidlig som 21:00. I og med at Brann på dette tidspunktet kun har siste hjemmekamp igjen, som begynner 18:00, er ikke dette veldig irriterende. Men om samme ruteprogram blir stående til neste år betyr det at Norwegian ikke lenger er et alternativ til Brann – kamper som går søndag 19:00. Selv kamper som begynner 18:00 kan det bli utfordringer med.

I disse tider der nedrykksspøkelset ligger som tykk tåke på Kniksens Plass bør det opplyses om at hvis Brann rykker ned vil de få endel Tv2 Zebra-kamper på mandager klokken 19:00. Mulighetene å fly tilbake etter kampen blir da umulig. Dette er tidene for Norwegian og SAS sine siste flygninger fra Bergen til Oslo i hverdager:

SAS: 20:45
Norwegian: 20:40

Uansett divisjon er det dessverre bare å forberede seg på flere Brann-kamper foran tven.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *