Høstens landskamper

Godtfolk,

Brann er ikke mye å skryte av for tiden (selv om det er få ting som smaker bedre enn å banke RBK). Landslaget er kanskje enda mindre å skryte av. Imidlertid skal det fortsatt spilles landskamper – og med blanke ark og fargestifter til gyver Høgmos utvalgte løs på en ny kvalik – denne gang til EM i 2016.

Første match bør være interessant for mange – om ikke for å se Norges 11 utvalgte, så for å se motstanderens verdensstjerner. Norge v Italia 9. september, med avspark kl 20.45!

nor italia

Jeg sakser info fra NSA (Norges Supporterallianse) under. Meld i fra til undertegnede, Harald BB, på harald.bonaventura@gmail.com om det er ønskelig med billett(er) til dette oppgjøret.

“NSA er på plass, og vi håper mange blir med og skaper liv på tribunen. Vi kommer til å bli plassert på samme sted på tribunen som i treningskampen mot Russland, det vil si på nederste del, rett bak mål i Bendit-svingen, felt 127-129. Vår pris på billetter til denne kampen blir 200 kr, noe som er 100 kr lavere enn “normal” utsalgspris på billetter med tilsvarende plassering.

Når det gjelder betaling av billettene så tar vi dette på kampdagen utenfor Ullevaal. Vi vil som vanlig være på plass ca 2 timer før kampstart. Sørg for at alle som reserverer billett gjennom dere får beskjed om at de senest må møte opp på vår stand 15 minutter før kampstart!

NB! Utdeling av billetter på kampdagen vil skje på samme sted som sist, på trengingskampen mot Russland. Vi blir å finne utenfor inngang 6, til venstre for Burger King.

Når det gjelder øvrige hjemmekamper på Ullevål i høst så skal Norge møte Bulgaria i EM-kvalifisering mandag 13. oktober og Estland til treningskamp onsdag 12. november. NSA vil være på plass også til disse kampene med samme plassering på tribunen. Billettprisen til disse kampene blir 100 kr.

Til info kan jeg også ta med øvrige kamper for Norge i EM-kvalifiseringen:

10. oktober: Malta – Norge
16. november: Aserbajdsjan – Norge”

Så flott, i rødt, hvitt og blått!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *