Fyrebussen rider igjen

Det var en vakker dag i Oslo, regn i lufta. Litt høstlig. Perfekt for en Brannkamp. Fyrebussen skulle ta oss til Skien, til Ibsens fødeby, til kvartfinalen. Til det nest beste laget i eliteserien: Odd. Men dette er jo vår turnering, køppen 🙂

Dagen var jo bare passende at Murphy sine lover skulle slå til for fullt. Ulykke på E18, kø fra Gøteborg til Drammen. Argh, Fyrebussen var stuck! Bengt dro frem de lure triksene, snirkle seg igjennom Oslo, forbi Bygdølokket og lure seg ut i kollektivfeltet. Litt etter litt løsner trafikken og vi gjør god fart mot Asker. I Asker venter Jostein, i Drammen ventet Elvis & Co.

Stemningen ombord i bussen var bra. Det skåltes, det ble sunget og vi var klar for cup. All ventingen gjorde at vi slet med tiden. Fyrebussen svinger inn fremfor Skagerak Arena, 25 min før avspark. BBØ var på plass.

Selve kampen var begredelig. At nff gir dommerlisens til slike som representanten som løp ute på plasten til Odd er et under. Det er en hån mot all rettferdig dømming. Selv mors gamle nærsynte tante i gåstol hadde løst den oppgaven bedre enn den pipemikkelen som blåste i fløyta denne torsdags kvelden. Hater, hater, hater nff!

Etter mye panikk og slurv, så klarer Brann et visst spill. Huse viser gamle takter, drar seg innover og smeller ballen i mål. Brann kriger seg til 0-1 til pause og alt ser relativt greit ut.

I andre omgang får Brann flere gode sjanser. Men neida, de settes ikke. Maskinen Odd begynner å male. De får straffe, Moisov gjør det igjen. Rødt kort og 1-1. Da var kampen i realiteten over. En lang omgang ender 3-1 til Odd. Lykke til videre og måtte noe skje med nff som gir de dårlig nattesøvn. En matt gjeng med BBØ’ere setter kursen for Oslo. En stor takk til kanonfotograf Pedersen for utsøkte blinkskudd!

NB:
Fyrebussens sitt hittegodskontor kan opplyse om at de er i besittelse av et par lesebriller, svakt nærsynt, modell  “Carrera”. De kan returneres ved henvendelse til hittegodskontoret pr. epost. Bruk en av linkene og Merk eposten “Carrera” og legg ved mobilnummer.

Carrera Brlille
Carrera Brille

Disse var med:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *