Kongletur!

Siden sist har Real tapt forspranget i La Liga, Juventus befestet sin stilling på toppen av Serie A, Chelski regjerer i England, PSG holder fortet i Ligue 1, rbk undervurderer motstand som vanlig og SK Brann ligger pent plassert i OBOS-Ligaen. Og ellers? BBØ har avholdt årsmøte og det deler av det nye styret var i aksjon med å arrangere Fyrebussen til Hønefoss.

Dagen begynner grått. Men kampnervene ligger tykt utenpå kontordrakten. Møte, møte, lunch. Excel… Puck. Det drar seg mot avreise og Presidenten iler til Lysaker. Premie til Quiz blir innkjøpt og ventingen tar til. Kvart over er Fyrebussen på pletten. 32 forventningsfulle supportere synger, gauler og racer mot Hønefoss. Trafikken er mindre enn ventet.

Selvsagt må toalettet gå full på en dag som denne, sjåfør Øystein er gem som alltid, ordner pissepause på minuttet. Rett utenfor Sandvika. Rett av veien og opp til gjerdet ved hestene. Guttene gikk av og de strålte!

Trafikken var mindre enn ventet og Fyrebussen gjorde god tid til Hønefoss. Litt akk o ve om parkeringen, litt tjuvtriks siden sist gang vi var der. Denne gangen parkerte vi oppe i byen, ikke inne ved stadion. Vi vant kanskje litt på dette, ny vurdering neste gang.

BBØ stakk innom 2 brødre. Relativt tomt, 7 stk fra Bergen og Fyrebussen. Det er nok for en fest det. De lokale kom med skumle rykter om hooligans fra Oslo og det lokale politiet var på tå hev. Tullerykter! Det gikk greit å komme seg ned til banen, men vaktene hadde ikke fått koordinert informasjon om hvor man kjøper billetter til bortetribunen. Hit, dit og tilbake igjen. For så å bli vist bort til selve inngangen. Puh!

Hønefoss hadde avsatt en del av tribunen til Brann, vi kunne stå under tak og det var relativt gode forhold. AKA arena er liten og den har bare publikum på 2,5 sider av banen. Lyden fra publikum bare forsvinner inn i skogen.

Selve kampen? Gjesp. Brann har hittil ikke spilt mot dårligere motstand i OBOS-Ligaen. Det sier sitt. Likevel, få sjanser og gode initiativ. God kontroll bakover, styrte banespillet store deler av kampen. Men dette? Dette holder ikke når motstanden skrus opp et par hakk. BBØ forventer skjerping til neste runde mot Nest-Sotra.

Som alltid var Kanonfotografen med og foreviget enkelte øyeblikk for evigheten. En liten oppfordring til Kanonfotografen: Gruppebilde neste gang takk 🙂 Dette var BBØ sin siste oppsatte Fyrebusstur for 2015. Ting kan skje. Noen vinner i Lotto og Brann går videre i Cupen. Om skjebnen vil det slik, Brann trekker et lag i Fyrebussland, sveiver BBØ i gang Fyrebussen.

BBØ vil gjerne få opplyse om at vi nå er en forening med kontingent. I stedet for å ta den siste pilsen fredag kveld, støtt din lokale supporterforening i Øst: 100,- til konto 1503.40.82720 – husk å skrive navn i meldingsfeltet om hvem påmeldingen gjelder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *