Sløsing på Stadion

Dagen begynte dårlig. Presidenten er klar til å gå på banen. Det ringes, det meldes. Champ vil ikke vise Brann kampen. Det var en helt klar avtale, booking av spesifikke bord. Klokken 17:30. Navn og telefonnummer lagt igjen. Dobbelt sjekket, om dette ikke kunne skje, gi beskjed. Event ble laget og folk meldte seg på. Avvist i døra. Arrrgh! BBØ sitt mobile pub-team tok turen til Løkka og O’Reilys – de fant en pub som viste kampen.

På vei inn på banen er det en hissig mann som dytter Presidenten, han dytter tilbake. Diverse vennlige ord blir utvekslet og banen drar mot sentrum. Før nesen ble satt mot Grünerløkka, gikk presidenten innom Champ. Mannen bak baren ble fortalt at dette var veldig dårlig gjort, elendig at Champ ikke holder avtaler, at dette hadde skaper masse problemer og at vi ville ikke komme inn dit å drikke samlet igjen. Det var 7 sjeler som hørte at mannen bak baren ble bedt om å dra en viss plass. Bai bai Champ!

Trikken opp til Markveien går greit. Gode plasser, mange BBØ’er til stede. Når avspark går er vi vel en 10-12 stykker på plass. Selve kampen. Brann trykker på. Viser initiativ. Til tider pent spill. Målsjanser. Men målene lot vente på seg. Brann var vaksinert mot å score.

Likevel, jeg hadde fått innsats. Jeg hadde fått spill. Selv om Brann ennå ikke har spilt opp mot sitt potensiale, så har laget greit med poeng. Jeg tror at når laget skjønner det, så blir det som en ketchup-effekt. Med andre ord, det beste er i vente.

Tirsdag drar Brann til Hønefoss. Et skadeskutt Hønefoss. På bunnen av OBOS-Ligaen. Skars har fått dødskysset som trener: Han har styrets fulle støtte. Det vil dessverre være helt i tråd med Brann sin natur: Være de hjelpeløses hjelper. På papir, teori og taktikktavler skal Brann være mye bedre enn Hønefoss. Vi får håpe litt hardt og søke trøst i gammel BBØ-Visdom: Ekte Lidelse Har Et Navn!

Fyrebussen kjører fra Plaza klokken 15:00, tirsdag 12.05. Har du lyst, har du lov. Vi har ennå seter igjen. Send en epost til fyrebussen@hotmail.no Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *