Playoff

Norge v Ungarn, 12. november kl. 20.45.
Pris for stående, syngende supportere på NSA-feltet: kr. 200,-.

 

Oppdatering 2. november 2015: Da er BBØ-kvoten til denne kampen utsolgt.

MÅL: Her svikter lykkebuksene Gabor Kiraly. Håvard Nielsen scorer på den ungarske keeperen.

Denne gang opererer NSA med kvoter, og BBØ har fått en liten andel basert på oppmøte tidligere i kvalik og tidligere år. Etter fordeling til de trofaste sitter vi igjen med 9 stk. Disse går til førstemann til mølla, men alle mottakerne må være betalende medlem av Brann Bataljonen Øst.

Send mail til Bonaventura for ønsker og spørsmål. NSA opererer med navneliste, så alle bestillinger må gå gjennom Bonaventura. Merk at “5 billetter til undertegnede, jeg er BBØ-medlem” ikke funker. Skriv samtlige navn på publikummerne – som sjekkes opp mot betalingsregisteret.

Ullevaal blir utsolgt denne kvelden, og for at NSA ikke skal sitte igjen med uavhentede billetter, MÅ alle som har fått reservert billett hente ut billettene sine før kl 20.15 på NSA-standen ved inngang 6 på Ullevaal. Billetter som ikke er hentet innen denne tid vil bli solgt til andre som ønsker seg billett, den siste halvtimen før kampen starter.

Denne dagen er NSA på plass fra kl 18.00. Husk kontanter.

Så flott, i rødt, hvitt og blått!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *