Sørpa i Særp

Fellesferien er rett rundt hjørnet og BBØ sveiver igjen Fyrebussen. Solen skinner og troppene samles. Inn på Fiasco toger pakket fra Øst, klar for nye eventyr i Østfold. Pølse i vaffel, here we come!

Brann Bataljon Øst
Brann Bataljon Øst

Fyrebussen svinger inn på Sonia Hennies Plass, fremfor Plaza. Torbjørn tar grep, samler troppene og får de ombord i bussen. Det Vippses og betales med cash. I det bussen svinger over jernbanen, runger Nystemten i bussen.

Programmet er relativt enkelt. Øl, pissepause, øl, pissepause, Råde har dårlig bibliotek, øl og Olavspuben til Tommy Kvisvik. Vi hadde et lite håp om å treffe Raymond også. Som alltid, alle planer får litt skudd for baugen. Det er varmt og bussen er tørst. Toalettet er ikke åpent. Stoppene blir mange, væsken skal ut igjen. Og klokken går.

Sjefskalifatet i BBØ tar en nådeløs beslutning: Vi hopper over Råde og drar rett til Puben til Tommy. Det blir øl, pizza og bilder med Raymond. Kjempestemning. Inn tikker meldinger om at Brann er på vei i buss. BBØ lager flaggborg ved veikanten og jubler for vårt kjære Brann.

Stemningen er på vei over regnbuen. Fyrebussen blir vinket av veien og opp gangstien opp mot stadion. Det går ikke opp bakken på første forsøk, vi rygger og tar fart. På andre forsøk ruller vi opp.

BBØ ramler av bussen. 2 gentlemen er sist. Og Onkel Politi biter seg merke i de to. Og det blir ingen kamp på de. De blir tauet. Til sentrum av Sarpsborg. Vi ser kamp. En relativt kjedelig kamp, der Brann kriger seg til et poeng. Genialt.

På vei inn i Fyrebussen får vi vite at vi ikke kan hente våre to gentlemen. For liksom å understreke poenget, får Fyrebussen eskorte godt forbi Rygge flyplass. Det blir ingen stans på Råde bibliotek denne gang. Men som alle kjente lesere av denne spalten vet: Råde, Råde er dårlig på bibliotek!

Vi gjør et siste stort pitstop med pils, pølse og fotografering. Det er en sliten gjeng som ruller inn i Oslo en sen søndagskveld. Og våre 2 gentlemen? Onkel Politi gav dem en saftig bot og slapp de først fri når siste offentlige transport til Oslo hadde reist. Takk for sist.

Kanonfotografen var også med. Han foreviget seansen. Disse var med.

 

Web-Hansen

Observatør. På buss, pub og kamp. Webmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *