Exit Mjøndalen, del 2

Mjøndalen. Det stod Mjøndalen på skjermen. Ikke en gang til. Ikke tilbake til Bløyta. Ikke tilbake til brunskjortene. Ikke tilbake til stedet Gud forlot og offside inntok. Joda. Det er Cup. Det er NM og Brann skal igjen spille mot sin nemisis: Mjøndalen fotball.

Nemisis
Nemisis

Men vent litt. Vi er nå SK Brann. Eliteserielaget til Lars Arne. Laget som nesten ikke slipper inn mål, som kriger til den feite dama synger og blåser i den store trompeten. Joda, det er andre forhold nå. Så kanskje. Kanskje er dette vår tur.

BBØ samles kort på Fiasco før de hopper på NSB sine vogner. Mot vest tøffer kollektivtrafikken. Den gemene hopen er på vei hjem fra jobb. Vi er på vei til kamp. Pels kan skilte med århundrets krigsskade, det ser ut som han har sloss med halve IS og har arr å vise for det. Men nei, det er jo en klassisk kjøkkenskade han brifer med.

Toget kommer sent, men godt til Mjøndalen. Vi finner sportspuben. Vi får bord og finner at nabo-sjappa har tilbud på pizza: to for prisen av en. Øl og pizza. Vi har det bra og gjør oss klar til match.

Etter litt frem og tilbake, finner vi frem til borteseksjonen. Kampen starter nervøst. Det går frem og tilbake. Det er tilslutt Mjøndalen som får kriget inn 1-0. 5 minutter før slutt får Haugen alle sjansers mor til å sette inn utligningen. Men det vil seg ikke. Regnet faller og Brann dør ut av cupen.

Vi tar oss en trøstepils og ser mot horisonten. En ny Brannkamp venter der fremme. Cupen var ikke for oss i år. Kanonfotografen var også med. Som vanlig er vår mann med kameraet litt låghalt, Onkel Politi så anledningen og skysset denne farlige kanonfotgrafen med følge, Christine og Kim, til toget. Vi takker for skyss og assistanse. Han tok bilder og disse var med.

Web-Hansen

Observatør. På buss, pub og kamp. Webmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *