Oppsal Arena

Det var vinter, det var skiføre og moder natur var klar med nye centimeter med snø. De som elsket trikot-idrett arrangerte åpent Norsk mesterskap i Sør-Korea. Og BBØ… De dro på supportercup. Viking Oslo arrangerer og BBØ dro med som nissen på lasset.

Team BBØ
Team BBØ

Den originale planen var å spille inne. På kunstgress. I Manglerudhallen. Men MS kan ikke epost og nff suger som vanlig. MS hadde “plutselig” dobbeltbooket hallen, den ene leietakeren var supportercupen og den andre var kretsfotball med nff. Og ut tuppes supportercupen. Gode råd var dyre. Et alternativ var utefotball på Vestli. Før det hele landet på Oppsal. Oppsal Arena.

BBØ var satt opp i gruppe med Viking 2, Raufoss, Odd og rbk. BBØ fordelte keeper, lagoppstilling, taktikk og det faktum at man skulle spille fra høyre mot venstre. Første kamp ut var mot Raufoss, Gul og Svart. BBØ dominerer stort og leder fort 2-0. Raufoss har hallens tøffeste jente på laget. Hun legger ikke noe i mellom. Tackler knallhardt og får gult kort. Men da BBØ tror det går veien, slipper Raufoss seg fremover på banen. Plutselig står det 2-2. BBØ fortsetter å dominere, men kampen ebber ut 2-2.

Tøffeste Jenta i hallen
Tøffeste Jenta i hallen

Neste lag ut var rbk. Igjen drar BBØ på og leder fort 4-0, igjen tror vi at dette går veien. Før kaffen var klar, står det nå 4-3. Denne gangen hadde BBØ lært og trøkker til. Vi gir oss ikke før det står 7-3. Barneskirenn!

Etter en liten pause er det Odd som står for tur. En grei kamp. Ikke den helt store motstanden, men det er jevnt. BBØ spiller og spiller. Etter mye god jobbing scorer vi en og to ganger. All løpingen tærer på kreftene. Torbjørn blir sliten, blir for sein og klipper ned mannen i kamp om ballen. Men Torbjørn går rett av banen, det er løpende innbytte og han slipper gult kort. All jobbingen betaler seg og det står seg. Dagens andre seier er et faktum.

I fjerde kamp venter Viking 2. BBØ styrer spillet. Er fancy. Sjanse på sjanse på sjanse. Viking ligger bakpå. Det er flikk. Det er flakk. Det er finter. Det er flikk flakk. Og det er null null lenge. Så setter Viking fart. Skyter et skudd på mål og en null. BBØ trøkker på, men det er game over. Irriterende!

viking2-bbø

Fru Fortuna disset BBØ, vi skulle vunnet mot Raufoss og Viking. I stedet må vi ut i B-sluttspill mot Ikaros. Kampen blir hard og mye dreier seg om kroppskontakt, med og uten ball. BBØ har kvalitet på midtbanen og fremme fremfor mål. Det er kontant og ballen sparkes i Ikaros mål. BBØ vinner fortjent 4-2.

BBØ fanclub
BBØ fanclub

BBØ stiller til siste match mot Viking 1. Inspirasjonen forsvinner etter noen billige Viking mål. Intensiteten faller og BBØ makter ikke å ta Viking i kapp. Det blir tap i siste kamp. 5-3. I bakgrunnen skimter vi Raufoss, som spiller semifinale mot Ham Kam. Et skikkelig derby. Ham Kam har imponert i sin gruppe, men har få innbyttere. Raufoss avgjør med 2 mål og kommer til finalen. Selve finalen går mot Molde. En langdryg affære. Som ender med straffespark. Som Molde vinner. Tjo bing.

Alt i alt har BBØ gjort en herlig turnering. Kanonfotografen var også tilstede. Disse var med.

Web-Hansen

Observatør. På buss, pub og kamp. Webmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *