BBØ styremøte 25.april

Styret i BBØ har avholdt styremøte online
Styret var fulltallige og representert av Torbjørn, Johannes, Kim, Oda og PK

  1. Facebook- eventer- onlinekamper
  2. Div effekter- forslag fra Oda 
  3. 10 årsjubileum
  4. BBØ og BBB
  5. Annet 

Styret jobbet fram et oppsett for Onlinekampene. Vi fikk laget eventer for de tre første seriekampene mot Viking 9.mai https://fb.me/e/2kXImwYsY, Vålerengen 12.mai https://fb.me/e/YT6rOttU og Molde 16.mai https://fb.me/e/26Z4JnEyg (skandale!). Ønsker du å bidra med en Kahoot eller noe annet hyggelig til dette?- send oss gjerne en melding i medlemschatten. Vi håper medlemmene syntes dette er positivt i en spesiell sesongoppkjøring.

Styret laget også et Kickoff/oppkjøring for sesongen 2021 https://fb.me/e/2ypGKXEr3, som går av stabelen fredag 30.april kl 18.00. Her blir det blant annet Kahoot med premie til vinneren, i tillegg skal Oda presentere diverse BBØ effekter, som kan bestilles gjennom BBØ. En nydelig anledning til å bli kjent med nye og kjente fjes. Vel møt!

10 årsjubileum 2011-2021
I år fyller BBØ (Brann Bataljon Øst) 10 år!
Styret er i gang med planlegging av fest/markering, basert på medlemmenes innspill fra årsmøtet https://www.brannoest.no/BBB/2021/04/referat-arsmotet-12-mars-2021/. Smittesituasjonen til sensommeren/høst, må vi selvfølgelig ta hensyn til, men forhåpentligvis får til en skikkelig feiring av BBØ. Med både nye medlemmer og gamle gamle travere ila 2021. Dato er ikke satt og mer informasjon kommer.

BBØ har gjennom de siste 10 årene hatt noe kontakt med BBB i forbindelse med kamper. BBØ og BBB ønsker å fortsette dette samarbeidet, og kanskje utvikle dette i positiv retning. Da spesielt med tanke på bortekamper her på Østlandet og ved mulige treningskamper i det store utland.

Det ble diskutert turgruppe, mulig podcast og annet.

Neste styremøte ble satt til onsdag 25.mai

Ønsker du å bli medlem?
Kontingent BBØ 100,-.
Kontonummer: 1503.40.82720, merk med navn i emnefeltet + send mail til brannoest@gmail.com

Betalende medlemmer av BBØ:

  • Medlemmer av BBØ har prioritet på Fyrebussen
  • Medlemmer av BBØ betaler laveste pris for å kjøre med Fyrebussen.
  • Medlemmer av BBØ har prioritet ved tildeling av billetter, som er gjort tilgjengelig for BBØ, til Brann sine kamper.ELHEN-
Styret
Brann Bataljon Øst
https://www.brannoest.no/BBB/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *