Pre-Match: SK Brann vs Engen

Dette er matchen som definerer sesongen. Med seier her er vårt kjære Brann på vei oppover på tabellen, et lag med noe å kjempe for. Med tap er vi et bunnlag.I fjort tapte SK Brann 4-1 hjemme, til gjengjeld vant Brann 2-0 på Ullevaal. Historisk sett er det gjevnt mellom Brann og Engen, dog er Engen et av lagene brannsupporterne elsker å slå.

Prosjekt Martin har slitt i motvind lenge, måtte den fortsette. Samtidig, det lugger for Runes gutter. Brann har slitt med skader og virker litt endimensjonelle fremover på banen. Defensivt ser det ok ut, om vi tar bort elementet dødball.

Det er med stor spenning BBØ ser frem mot denne kampen. De heldige BBØ’ere er på stadion og som vanlig samles BBØ på Joes for kveldens match. Lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *