Pre-Match: SK Brann vs Sogndal

Det er Sogndal som står på motsatt side i kveldens kamp. Frykten for tap har gitt seg. Dette er basert synsing, løse antagelser, sløy statistikk og SK Brann sine siste 2 kamper. Jeg håper på seier. Lite er som en god kamp og 3 poeng på 16. mai.

For de medlemmene av Brann Bataljon Øst som ikke kan gå på Stadion, samles på BBØ Joes før kl 20. Vi pleier nervene og ser kampen sammen.

Hvorfor denne optimismen? Synsingen, Brann har hatt god balanse i mange seriekamper; midtbane og forsvar har god avstand og rimelig bra kontroll på spill. Laget skaper sjanser i serien, dog uten å score mange mål, til tider har det vært endimensjonelt spill, lange baller til Ojo. Og ja, forsvaret gjør tellefeil i fleng, enkle juniorfeil og har vært håpløse på defensiv dødball.

Løse antagelser, vingspillet kommer mer til sin rett nå. Amin og Bentley gjør seg gjeldende, Brann får løp og innlegg fra siden. Brann sine unge spillere hever spillet sitt, tar nivået og ser at dette kan de klare. Det vil bli en spennende sesong.

Den sløye statistikken er hentet fra nifs.no, norsk internasjonal fotballstatistikk. Dette er et mekka for en fotballnerd.

Tall fra nifs.no

Enkel statistikk forteller at Brann har 42% sjanse for å vinne, 36% sjanse for uavgjort og 22 % for tap. Det vil si 78% sjanse for poeng.

Optimismen hviler mest på Brann sine 2 siste kamper. Seieren over Florø gjorde underverker for selvtilliten. Den var med til stasjonsbyen, der en ny seier ble hentet hjem. Brann har scoret 10 mål på to kamper, dog mot dårlig motstand. Gitt bort 3 straffer, en elendig tellefeil på Åråsen og et fair play mål. Fremover har Brann skapt mange sjanser, nok til å kunne scoret det dobbelte antall mål.

Sogndal, de har scoret 10 mål i serien. 5 mål på dødball, 3 kontringsmål og 2 mål etter innlegg fra siden. De er best på det Brann er dårligst. Dette gir nerver.

Likevel er jeg optimist. Men dette er Brann. Jeg vet. Jeg vil bli skuffet igjen. Jeg bare tror at det ikke skjer i kveld.

Brann Bataljon Øst

Dette er fotball og Ekte Lidenskap Har Et Navn. God kamp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *