Over bekken etter vann: Destinasjon Bekkestua.

Det har vært stille fra BBØ sin webredaksjon. Kan ikke skylde på annet enn sommerslapphet og flytting av redaksjonslokaler, med andre ord: Jeg har flyttet. Nå laver regnet ned over østlandet på en måte som stanser hjemlengsel hos oss med hjertet i Brann og Bergen.

Etter tristessen i Hønefoss har Brann levert. Kalasseier over Odd, en etterlengtet gevinst mot veiarbeiderene fra sunnmøre og et merkelig poengtap mot den herværende idrettsforeningen.

Stabæk soper bunnen i tippeligaen og det ville ikke være annet enn klassisk om vårt kjære Brann forærte de 3 poeng. Bare fordi. Det skal være klasseforskjell, i vår favør. Det bør bli en grei seier på norges mest håpløse fotballbane, dybdeoffsidens mesterverk: Nadderud.

Brannsupporterene bes drikke sin øl, synge sine sanger og kose seg generelt sett andre steder enn Bekkestua før match. Onkel Blå er ikke et sted vi er ønsket. BBØ bukker, vi takker, vi drar kun dit vi er velkommen. Dette er helt greit. Faktisk helt ok. Vi driter i Stabæk og Bærum. Vi drar for å se og støtte Brann.

Joes holder åpent fra kl 15. mandag ettermiddag. Er du fotballsupporter, Brannsupporter, er glad eller liker et godt lag? Da er DU hjertelig velkommen på Joes. Kickoff på Nadderud er kl 19, avreise med Ruter sin fyrebane nummer 6. fra Nationalthateret kl 18:04, 18:19 og absolutt siste sjanse før kampstart er 18:34. Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *