Du, BBØ og Brann mot FFK: 22 oktober

Hei,

Jeg vil ha med deg til Fredrikstad. Det er siste kamp med Brann øst for vannskillet denne sesongen. Dette er vår bakgård. Spis pølse i vaffel. Del lidenskapen med andre supportere. Drit i NFF, TV2 og mandager. Det er kampdag. Det er vårt lag som skal spille. Bli med Fyrebussen. Ikke vær en klisje, bli med!

Du er Brannsupporter. Du vet at Ekte Lidenskap Har Et Navn.

Lufta har kanskje gått ut av ballongen. Sesongen føles over. Hjertet ble dratt ut med rota på Høddvoll. Forventninger, tro, håp, svik og kjærlighet. Alt sammen passer på Brann. Dette er klubben vi elsker. Dette er klubben vi blir frustrert over. Klubben som lover, klubben som svikter og klubben som leverer. Det er magisk, du vet aldri når det fantastiske er i ferd med å skje. Brann spiller og du holder pusten.

Det er ikke bare de som løper ut på Stadion som er Brann. Det er deg, det han ved siden av deg, det er hun fremfor deg og det er meg. Sammen er vi Brann. Vi er Brann Bataljon Øst. Vi snur ikke ryggen til når det går dårlig. Vi løfter frem laget sammen. Alene taper vi, sammen vinner vi. Dyrk lidenskapen for Brann med andre Øst’ere. Vær Brann fullt og helt.

Jeg vil ha deg med.

Jeg vil at du skal holde pusten når Sævarson fyrer løs mot mål. Fra det sekundet du hører støvelen treffe ballen. Hjerteslaget det tar før ballen havner i nettet. Eller som så ofte før, på tribunen. Det er viktig at du er der. For oss. For Brann. Uten deg, kunne de like gjerne sparket ball på parkeringsplassen. Bli med. Se fremtiden til Brann spille i Fredrikstad.

Det formelle:

22 okt 2012
26. runde Tippeligaen
Fredrikstad-Brann

BBØ setter også her opp deres kjære Fyrebuss, for å komme dere trygt på kamp med våre alltid trygge sjåfører.

Vi har avreise fra DRAMMEN:
15.45
og avreise fra OSLO Spektrum:
16.15 ca.
Retur etter kampslutt utenfor Stadion.
Vi regner med å rekke en liten tur innom samlingspuben før kampstart for de som vil det.
Pris kr 250 tur-retur.

For å melde seg på:
Send mail til fyrebussen@hotmail.no og merk: Fredrikstad i emnet

Mvh,
Einar,
President BBØ

PS:
Har du allerede meldt deg på, trenger du ikke gjøre det en gang til 🙂
DS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *