3. Serierunde: Molde – SK Brann

Lite å hente, egentlig. Tap. 2-1. Jeg hadde et lite håp om at Brann kunne finne frem til sjelen fra fjordårssesongen, vise innsats og vinne dueller. Desverre ble Brann løpende i mellom og tapte duellene. Molde ville det mest og når vi brenner det som er av sjanser… Vinner vi ikke kamper.Sævarson taper mot Berget i duell, Pjotr er på tur og det står 1-0. Så fyrer vi på med stangskudd og gode sjanser. Uten å sette de. Banespillet eier Molde, men sjanser har vi. Etter pause fortsetter trenden fra første. Molde styrer og vi har store sjanser.

Angan får en nedfallsfrukt i feltet, vender og brasser ballen hardt i mål. Med 2-0 var løpet kjørt. Pjotr leker i feltet og Molde får straffe. Som han redder. Som vanlig. Austin tar teknisk K.O. Barmen kommer inn og gjør sine ting bra. Bortsett fra å score på gigasjansene.

På overtid knaller Askar til igjen. Redusering! Utrolig hva krutt som bor i støvlene på den gutten. På Bar N44 i Puerto Rico er det en skuffet gjeng som ser Edwardsen blåse av. Bataljon Syden, fam. Jørgensen, ser frem mot neste match!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *