Pre-Match: Full fyr i Araberland

Det er lørdag og igjen match for SK Brann. Haugesund borte. Relativt sett, har vi et godt tak på Haugesund. SK Brann har ennå ikke tapt for Haugesund i obligatoriske kamper. Teoretisk sett, muligheter for poeng. Praktisk sett, så er Haugesund kanskje Norges beste hjemmelag og Brann er sesongens verste bortelag.

Dette lukter hjemmeseier. Desverre. Dette vil bli første gang Haugesund vil slå SK Brann i obligatorisk seriekamp. Tippeselskapene følger opp, 1.60 eller så i odds på hjemmeseier og 4.50 pluss / minus for borteseierer. En lang skadeliste hos Brann, øker sjansene for tap.

Haugesund melder om utsolgt hjemmebane til kampen. Det blir fest i Byen og stor stas. Enkelte fra BBØ vil være tilstede langs friidrettsbanen. BBØ i Oslo holder lag på Joes, i Tordenskioldgate.

Lykke til, måtte jeg ta feil og Brann seire elegant i Araberland. Kickoff er kl 18. Ekte Lidenskap Har Et Navn, ELHEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *