Oppsal Arena

Det var vinter, det var skiføre og moder natur var klar med nye centimeter med snø. De som elsket trikot-idrett arrangerte åpent Norsk mesterskap i Sør-Korea. Og BBØ… De dro på supportercup. Viking Oslo arrangerer og BBØ dro med som nissen på lasset.

Team BBØ

Team BBØ

Den originale planen var å spille inne. På kunstgress. I Manglerudhallen. Men MS kan ikke epost og nff suger som vanlig. MS hadde «plutselig» dobbeltbooket hallen, den ene leietakeren var supportercupen og den andre var kretsfotball med nff. Og ut tuppes supportercupen. Gode råd var dyre. Et alternativ var utefotball på Vestli. Før det hele landet på Oppsal. Oppsal Arena. Continue reading

Posted in Fra Styret, Matchreferat | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment

Fyrefest i Oslo

Det kunne vere så tidleg som klokka 16:59 eller så var det så seint som 17:01, dei som var tilstade på åstaden, der hendinga skjedde, er enno ikkje einige. Ute er det vinter og Oslo er i ferd med å riste av seg skuffelsen over ein dårleg vinter. No druknar dei i snø og er mest like breiale som vintervande nordleningar.

Hansa Rostock Fanclub

Hansa Rostock Fanclub

Det er vanskelig å skildre kvar dette hende. Men om du står med ryggen mot Sofienbergparken, ser opp over mot gamle Freia fabrikkar, tek til å gå oppover Seilduksgata. Etter nokre meter, ser du ei åpning. Mellom ein cafe og ei blokk. Ikkje det heilt store. Men det er inn hit du skal. Over skavlen, inn fara etter dei andre. Forbi bryggeriet på høgre handa. Langs skuret. Forbi den store Mercedesen. Bak. Inn ei lita dør. Der. Der finn du BBØ i full vigør.

Over eit fjell
Gjennom ein tunnel
Over ei bru, ja der bur du
Håper du veit kor heldig du e
Du bur på Vestlandet

Continue reading

Posted in Fyrebord | Tagged , , , , , | Leave a comment

Fyrebord 2018

Det er igjen den tiden på året da BBØ’erinner og BBØ’ere setter hverandre stevne. Bytter ut jeans og drakt med dress. OK, dress og drakk eller lignende.
Dette er festen deres.
BBØ på tur

BBØ på tur

 
Styret steller til fest.
Tapas.
God drikke.
Godt selskap
Meld deg på.
 
Samme sted som ifjor.
Nesten samme opplegg :)
Fest, quiz og sang.
 
Pris: 150,- for medlemmer av BBØ, 250,- for andre
Posted in Fyrebord | Tagged , , , | Leave a comment

Siste dans med gjengen

Det er klart for siste match. Godset i Drammen. Det er vinter, det er skisesong og det er like før advent. *Dette er matchen som kan sette prikken over i-en. Medalje. Europacup. Det var bare å valse over møkkalaget i Drammen. Gå på. Gi gass.

Det kan være bra. Ingen høye skuldre. Ingen nerver. Bare spille fotball mot et drittlag. Trykke til. Dette kunne bli vår cupfinale. Det var i alle fall tankene på Cafe Fiasco. BBØ vartet klassisk opp med 2 drammer i timen fremfor 2 timer i Drammen. Godt lag og godt selskap gjør susen. Dessverre har Jernbaneverket funnet ut at de skal ha service på tunnelene sine. Og sender folket med buss for tog.

Cafe Fiasco 2

Cafe Fiasco 2

Det nærmer seg avreise og BBØ prøver å gjete hopen inn på samme buss. Men dette er en barnehage med Branneffekter. Det skrikes. Noen skal spise, noen skal shoppe og noen må tisse. Det skråles. Andre er utålmodige og kaster seg på første buss vestover mot Drammen. Det prates lag, nerver og tabell. Det har vært en sesong med opp og nedturer. 3 kvarter går fort og plutselig var vi i Drammen. Vi toger over broen og legger til ved Lauritz. Selvfølgelig, uten TV og sport som underholdning. Continue reading

Posted in Annet | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Supportercup 2018 – 17.02.18

Viking Oslo har invitert BBØ til cup.
Og BBØ har takket ja.
Derfor:
BBØ trenger et lag…
BBØ-inner!
BBØ-ere!
Meld dere på!

Viking Oslo

Viking Oslo

Vi trenger alle.
Spisser, midtbanespillere, forsvarere, keepere, støtteapparat, fotografer, etc, etc.
Bli med.

Spark i gang det nye året. Treff andre fotballsupportere. Om vi, mot formodning, ikke skulle vinne selve turneringen…. Så vinner BBØ banketten.
Continue reading

Posted in Annet | Leave a comment

Billetter Haugesund

Av sikkerhetsmessige grunner, ønsker Brann å ta kontroll over billettsalget til bortekampen mot Haugesund lørdag 28. oktober.

FKH

FKH

BBØ er i kontakt med Brann.
Er det BBØ’ere som ikke har skaffet seg billett og som skal på denne kampen, kan du sende en epost til brannoest@gmail.com, med antall og navnet på alle som ønsker billett.
Denne informasjonen vil BBØ gi Brann.

Merk eposten med Haugesund i emnefeltet.

Mvh,
Styret

Posted in Fra Styret | Leave a comment

Engen, engen, argh

Selvsagt!

Selvsagt!

Kvelden før kvelden arrangerte Brann og BBØ supportertreff. Vi fikk treffe flere spillere, Hetle Nilsen, Vega, Vormgor og Barmen. Lars Arne var kort innom. Vi møtte gamle legender som Helge Haugen og fikk en gjennomgang av det fysiske regimet i Brann.

Helge!

Helge!

Assistenttreneren Rune gikk igjennom taktikk og planlegging frem mot kamp. (Her må det skytes inn at forfatteren rakk opp hånden på kvelden og spurte om de hadde alternativer om plan og forutsetninger ikke stemte – Og fikk en breial lovnad om at det var på plass. Særlig) Continue reading

Posted in Matchreferat | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

Komplett Sandefjord

Det er sen september og BBØ pusser støv av Fyrebussen for siste gang i 2017. BBØ samles på Fiasco, de skåles. Lister skrives ut. Den siste burger fortæres. Det ligger an til en grei rute vestover langs E18. Bangeløkka, Drammen. En bensinstasjon og så puben på Stadion. Bengt svinger inn Fyrebussen litt over timen og kort tid etter er Brann Bataljon Øst på vei i vesterled.

BBØ på tur

BBØ på tur

Continue reading

Posted in Fyrebussen | Tagged , , , , | Leave a comment

Will Grigg’s on fire

Siste kamp i Norges VM-kvalikk går søndag 8. oktober, avspark kl. 20.45. Motstander er Nord-Irland som har imponert stort og sikter seg inn mot playoff.

Billettpris for stående, syngende supportere til denne kampen er kr. 150,- .

Ønsker du og dine billett under flomlysene på Ullevål, send en epost til harald.bonaventura@gmail.com. Det er ingen kvoter til denne matchen, så ta gjerne med en venn. Men husk at NSA krever navn, så disse må oppgis på epost til Harald – og så i luka etter bekreftelse.

NSA har billettbod ved inngangen til Burger King, i Benditsvingen. På tribunen plasseres NSA i samme sving.

Posted in Annet, Fra Styret | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Fyrebuss til Hvalfangerland: Sandefjord

Fyrebussen

Fyrebussen

Jakt på poeng, blåhval og jotun fortsetter.
Nå i Sandefjord.
BBØ

BBØ

BBØ arrangerer buss.
Avreise Plaza kl 14:00
Røykepause, påstigning og sang: Bangeløkka Drammen ca 14:30

Samling på Fiasco før avgang.
Turen går til pub BaRe BLÅ, på Komplett Arena
Retur rett etter kampslutt.
På BBØ sine turer gjelder BBØ sitt Turreglement.
Påmelding: Brannoest@gmail.com
Pris: 
100,- Medlemmer BBØ
200,- Ikke medlemmer BBØ
Betalingsinfo:
Kontant på bussen eller Vipps. Ved bruk av Vipps kommer et påslag på 10,-
Vipps info: #10636 Brann Bataljon Øst (BBØ)
 
Posted in Fyrebussen | Tagged , , , | Leave a comment