2. Serierunde: SK Brann – Sandnes Ulf

Fredag ettermiddag, matchdag for TV Norge og Nøff nøff. Etter en relativt begredelig affære i midtnorge, var jeg litt skeptisk. BBØ holdt hoff på Joes som vanlig, flere nye fjes tilstede og stor stemning etterhvert som kampen skred fremover.Mye nerver rundt avspark og S-Ulf var aggressive fra start. Islandreserve  Halldórsson var godt med og hindret S-Ulf fra å score. Armin blir spilt igjennom og venstrebacken brukte armene. Dommeren setter fløyten til sin munn og Brann får årets første straffe. Austin setter den, som vanlig.

Hvor lenge var vi på Paradis? Nok et innlegg, nok et mål imot. Kombinasjoner på høyresiden og lang ball inn i Brann sitt felt. Saaliti får stå merkelig alene og header i mål. Tapt duell i feltet = mål. Selv om Brann hadde ball og spill, var det S-Ulf som kom til den største sjansen med Ondo før hvilen. Debutanten i mål, ryddet opp i stor stil.

Etter pause byttet Haugen plass med Sokolowski og Brann fortsatte med press fra start. Store sjanser til Ojo og Demir. S-Ulf var ikke ufarlig, Ondo kom seg nesten igjennom, men Austin løp ham opp.

På venstresiden kommer Armin seg fri, fra ca 20 meter drar han til. Ballen stusser i bakken og inn ved stolpen. Herlig mål. Brann trykker på, Sævarson løper igjennom, men blir lagt ned. Det var bare dommeren, som ikke så at det var straffe.

Ojo tar ned en lang ball i feltet og lobber den i mål. Fantastisk mål. Ansiktsuttrykket til keeperen, resignasjon, tidelen før ballen går inn, ubeskrivelig.

Et kvarter før slutt, presser Ojo keeper Andersen. Han prøver å klarere, men Ojo blokker. Ballen er nesten over streken før keeper redder. Mot slutten av kampen setter S-Ulf inn Høiland. Det blir straks farligere rundt Brann sitt mål.

Etter mye klabb og babb rundt Brann sin 16-meter kommer får Høiland skutt, men ballen skrur over. På overtid får Høiland en lang løpeball og kommer alene mot keeper Halldórsson. Keeperen er ute med hånden og Høiland faller. “Alle” så det var straffe, men ikke dommeren. Det blir dømt corner og alt vel mellom de 7 fjell.

Neste runde venter Molbo, på røkkeløkka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *