1. Serierunde: RBK – SK Brann

BBØ var godt representert på Lerkendal. Bortefeltet var stappfullt og hjemmepublikum satt for det meste hjemme. Sofasitterne i BBØ svingte innom Joes Sportsbar for serieåpningen. Siden “alle” vet at barteborg vant relativt greit, skal jeg ikke gå i detalj om kampen.

Brann virket solide, om vi ser bort fra det faktum at mål preger kamper. Ballwatching, tamt duellspill i egen boks og slurv gir mål i mot på Lerkendal. Armin virket positiv og Nordkvelle viste gode takter. Demir virket ennå litt usikker på plasseringen sin, men ser ut til å ha teknikk og nivå inne. Sokolowski var solid, men har ennå litt å gå på.

Fredag er det Sandnes-Ulf på Stadion. Bursdags-Bjarte skal på stadion og BBØ drar på pub.
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *