Treningskamp: Stabæk – SK Brann

BBØ lader opp til treningskampen på Perrongen Pub på Majorstua. Pils, postmenn og pottball på tv. Det er kaldt ute. Skisesongen er ikke over. Vinteren ligger i luften og nøff nøff sier at det er straks klart for seriestart i Tippeligaen.Vinteren har vært variert for SK Brann. Noen seire, noen tap. Best av alt, laget virker forsterket fra ifjor. Håpet gror i Brannsupporteren før seriestart. Det er farlig. Nervene kribler før kick-off på Nadderud.

Stabæk er ikke all verden de første minuttene. Men det unge laget fra Bærum tar mer og mer over, Brann gjør mange feil og slurver. Både med pasninger og plassering i felt. Innsatsen er ikke 100% og det merkes.

Etter som regnet laver ned, blir jeg mer og mer bekymret. Da dommeren likevel blåser for full tid, tenker jeg at uavgjort er jo bedre enn i fjor, tap for Nest-Sotra i generalprøven. Brann er ikke ship shape og neste uke venter Barteborg på Lerkendal. Det er ikke noe å glede seg til.

Likevel… Viser Brann den samme innsats som i fjor. Så blir dette en OK sesong. Er Brann like daffe sesongen igjennom, som de var i denne kampen, så blir det nedrykkstanker og nerver.

Lykke til. Ekte Lidenskap Har Et Navn – ELHEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *